Siirry pääsisältöön

Hetta hoitolainen


Saatiin vähän vipinää sunnuntaipäivään, kun puolivuotias Hetta pentunen (Taivaannastan Havis Amanda) tuli meille päivähoitoon. Hettan astututtua ulko-ovesta sisään, se taisi ensimmäisen tunnin juosta häntä suorana huoneesta toiseen ja vähän välillä painia Nallen tai Hukan kanssa. Sitten käytiin pienellä lenkillä ja loppupäivä sujui vähän rauhallisemmissa merkeissä.


Hukka ihmettelee, että mikä tuo pieni karvakasa on, joka vie kaikki lelut suusta. Hukka on tyttöjä kohtaan niin herrasmies, että antaa niille kaiken leluista ja ruuasta lähtien yhtään vastaan sanomatta.


Nalle oli yllättävän suopea Hettaa kohtaan. Kyllä se kaikkien pentujen kanssa hyvin toimeen tulee, mutta harvemmin alkaa niiden kanssa leikkimään. Yleensä on ennemmin välinpitämätön pentuja kohtaan. Nyt kuitenkin Hettan kanssa veti kovasti leluja, Hukka toimii tämän köydenvetokilpailun erotuomarina.


Välillä nukutaan.


Erinäisissä asetelmissa. Hyvin Hetta sujahti meidän koirien joukkoon ja loppupäivästä oli jo oikein rauhallinen pentu.


Tomerana yhteiskuvassa.
 

Hetta on päässyt hiipimään ihan Nallen viereen nukkumaan. Yleensä Nalle ei tykkää, että edes Hukka nukkuu ihan sen kyljessä. Nyt kuitenkin antoi Hettan tulla ihan lähelle.


Jee! Onko meillä kivaa vai tosi kivaa?

Kommentit